Dessertbuffet

Dessertbuffetten zijn gebakjes in klein formaat.

Mogelijkheid om ter plaatse de dessertjes mooi uit te zetten en aan te kleden.

Gebruik van etageres, plateau’s kan zeker.

Vraag gerust even naar de mogelijkheden.

Vrije keuze in onderstaande gebakjes en glaasjes.

Buffetten zijn vanaf 10 personen.

  • Frambozen bavarois taart.
  • Tartelette aardbei.(seizoen)
  • Tartelette framboos.(seizoen)
  • Tartelette fruit.
  • Tartelette salted caramel.
  • Tartelette citroen-lemon curd.
  • Tartelette chocolade.
  • Tartelette noten-caramel.
  • Bladerdeeg fruit.
  • Bladerdeeg aardbei.(seizoen)
  • Bladerdeeg framboos.(seizoen)
  • Frangipanne.
  • Appelcrumble.
  • Rijsttaart.
  • Clafoutis peer.
  • Wafelstokje.
  • Biscuit vanille gevuld met slagroom, afgewerkt met fruit.
  • Biscuit vanille gevuld met aardbeienmousse, afgewerkt met aardbeien.(seizoen)
  • Biscuit vanille gevuld met frambozenmousse, afgewerkt met frambozen.(seizoen)
  • Biscuit vanille gevuld met chocolademousse, afgewerkt met ganache en fruit.
  • Biscuit chocolade gevuld met chocolademousse, afgewerkt met ganache en fruit.
  • Biscuit speculoos gevuld met speculoosmousse, afgewerkt met speculoos.
  • Biscuit vanille gevuld met oreomousse, afgewerkt met oreo’s.
  • Trifle chocolade.
  • Trifle rood fruit.
  • Miserable.
  • Javanais.
  • Brownie.
  • Cheesecake aardbei.(april-nov.)
  • Cheescake rood fruit.
  • Cheesecake citroen.
  • Cheesecake oreo
  • Cheesecake speculoos.
  • Eclair met banketbakkerscreme.
  • Eclair met advokaat.
  • Eclair met banaan.
  • Zwaantje.
  • Tijgersoes met hazelnootcreme.
  • Tijgersoes met banketbakkerscreme.
  • Hoorntje.
  • Boule de berlin.
  • Donut.
  • Crème brûlée.
  • Tiramisu.
  • Tiramisu speculoos.
  • Tiramisu rood fruit.
  • Cupcake allerhande smaken. ( zie cupcakes)
  • Panna cotta vanille.
  • Panna cotta rode vruchten.
  • Glaasje chocolademousse.
  • Glaasje wittechocolademousse.
  • Glaasje duo melkchocolade – witte chocolademousse.
  • Glaasje aardbeienmousse afgewerkt met verse aardbei.(seizoen)
  • Glaasje frambozenmousse afgewerkt met verse framboos.(seizoen)
  • Glaasje speculaasmousse afgewerkt met speculooscrumble.
  • Glaasje oreomousse afgewerkt met oreocrumble.
  • Glaasje mascarponeroom met vruchten coulis afgewerkt met vers fruit.
  • Vers fruit.
  • Cake popsicles , smaken: vanille, chocolade,vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet, oreo, witte chocolade.
  • Cake pop, smaken: vanille, chocolade, vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet, oreo, witte chocolade.
  • Studentenhaver.
  • Bokkepootbolletje.
  • Macaron (2 stuks) vanille, chocolade, salted caramel, pistache, citroen, framboos.

Prijs van dessertbuffetten:

Vanaf 3 stuks per persoon en vanaf 10 personen.

(meerdere stuks per persoon kan ook)

3 stuks: 7 euro

4 stuks: 9 euro

5 stuks: 11 euro

Voorbeeld: je bestelt voor 10 personen 3 stuks per persoon bedraagt dit 70 euro voor 30 gebakjes.