Dessertbuffet

Dessertbuffetten zijn gebakjes in klein formaat.

Vrije keuze in onderstaande gebakjes en glaasjes.

Buffetten zijn vanaf 10 personen.

  • Frambozen bavarois taart.
  • Tartelette aardbei.(seizoen)
  • Tartelette framboos.(seizoen)
  • Tartelette fruit.
  • Tartelette salted caramel.
  • Tartelette citroen-lemon curd.
  • Tartelette chocolade.
  • Tartelette noten-caramel.
  • Bladerdeeg fruit.
  • Bladerdeeg aardbei.(seizoen)
  • Bladerdeeg framboos.(seizoen)
  • Frangipanne.
  • Appelcrumble.
  • Rijsttaart.
  • Clafoutis peer.
  • Wafel.
  • Biscuit vanille gevuld met slagroom, afgewerkt met fruit.
  • Biscuit vanille gevuld met aardbeienmousse, afgewerkt met aardbeien.(seizoen)
  • Biscuit vanille gevuld met frambozenmousse, afgewerkt met frambozen.(seizoen)
  • Biscuit vanille gevuld met chocolademousse, afgewerkt met ganache en fruit.
  • Biscuit chocolade gevuld met chocolademousse, afgewerkt met ganache en fruit.
  • Biscuit speculoos gevuld met speculoosmousse, afgewerkt met speculoos.
  • Biscuit vanille gevuld met oreomousse, afgewerkt met oreo’s.
  • Trifle chocolade.
  • Trifle rood fruit.
  • Miserable.
  • Javanais.
  • Brownie.
  • Cheesecake aardbei.(april-nov.)
  • Cheescake rood fruit.
  • Cheesecake citroen.
  • Cheesecake oreo
  • Cheesecake speculoos.
  • Eclair met banketbakkerscreme.
  • Eclair met advokaat.
  • Eclair met banaan.
  • Zwaantje.
  • Tijgersoes met hazelnootcreme.
  • Tijgersoes met banketbakkerscreme.
  • Hoorntje.
  • Boule de berlin.
  • Donut.
  • Crème brûlée.
  • Tiramisu.
  • Tiramisu speculoos.
  • Tiramisu rood fruit.
  • Cupcake allerhande smaken. ( zie cupcakes)
  • Panna cotta vanille.
  • Panna cotta rode vruchten.
  • Glaasje chocolademousse.
  • Glaasje wittechocolademousse.
  • Glaasje duo melkchocolade – witte chocolademousse.
  • Glaasje aardbeienmousse afgewerkt met verse aardbei.(seizoen)
  • Glaasje frambozenmousse afgewerkt met verse framboos.(seizoen)
  • Glaasje speculaasmousse afgewerkt met speculooscrumble.
  • Glaasje oreomousse afgewerkt met oreocrumble.
  • Glaasje mascarponeroom met vruchten coulis afgewerkt met vers fruit.
  • Vers fruit.
  • Cake popsicles , smaken: vanille, chocolade,vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet, oreo, witte chocolade.
  • Cake pop, smaken: vanille, chocolade, vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet, oreo, witte chocolade.
  • Studentenhaver.
  • Bokkepootbolletje.
  • Macaron (2 stuks) vanille, chocolade, salted caramel, pistache, citroen, framboos.

Prijs van dessertbuffetten:

Vanaf 3 stuks per persoon en vanaf 10 personen.

(meerdere stuks per persoon kan ook)

3 stuks: 7 euro

4 stuks: 9 euro

5 stuks: 11 euro

Voorbeeld: je bestelt voor 10 personen 3 stuks per persoon bedraagt dit 70 euro voor 30 gebakjes.