Dessertbuffet

Dessertbuffetten zijn gebakjes in klein formaat vanaf 3 stuks per persoon te bestellen. (meerdere stuks per persoon kan ook)

Mogelijkheid om ter plaatse de dessertjes mooi uit te zetten en aan te kleden, leuke etageres, plateau’s, tafelkleden, servetten, bordjes, bestek breng ik graag mee. Kortom alles dat je nodig hebt en gewoon kan genieten.

Vraag gerust even naar de mogelijkheden.

Vrije keuze in onderstaande gebakjes en glaasjes.

Buffetten zijn vanaf 10 personen.

  • Frambozen bavarois taart.
  • Tartelette aardbei.(april-nov.)
  • Tartelette framboos.(april-nov.)
  • Tartelette fruit.
  • Tartelette salted caramel.
  • Tartelette citroen-lemon curd.
  • Tartelette chocolade.
  • Tartelette noten-caramel.
  • Bladerdeeg fruit.
  • Bladerdeeg aardbei.(april-nov.)
  • Bladerdeeg framboos.(april-nov.)
  • Frangipanne.
  • Biscuit vanille met slagroom en fruit.
  • Biscuit vanille met aardbeienmousse en aardbeien.(april-nov.)
  • Biscuit vanille met frambozenmousse en frambozen.(april-nov.)
  • Biscuit vanille met chocolademousse.
  • Biscuit chocolade met chocolademousse.
  • Biscuit speculoos met speculoosmousse.
  • Miserable.
  • Javanais.
  • Chocolademousse taartje met chocoladespiegel.
  • Brownie.
  • Cheesecake aardbei.(april-nov.)
  • Cheesecake citroen.
  • Cheesecake oreo
  • Cheesecake speculoos.
  • Eclair met banketbakkerscreme.
  • Eclair met advokaat.
  • Eclair met banaan.
  • Zwaantje.
  • Tijgersoes met hazelnootcreme.
  • Tijgersoes met banketbakkerscreme.
  • Hoorntje.
  • Boule de berlin.
  • Donut.
  • Merveilleux.
  • Tiramisu.
  • Tiramisu speculoos.
  • Crumble appel-kaneel.
  • Cupcake allerhande smaken. ( zie cupcakes)
  • Panna cotta vanille.
  • Panna cotta rode vruchten.
  • Glaasje chocolademousse.
  • Glaasje wittechocolademousse.
  • Glaasje duo melkchocolade – witte chocolademousse.
  • Glaasje aardbeienmousse afgewerkt met verse aardbei.(april-nov.)
  • Glaasje frambozenmousse afgewerkt met verse framboos.(april-nov.)
  • Glaasje speculaasmousse.
  • Glaasje oreomousse.
  • Glaasje mascarponeroom met vruchten coulis afgewerkt met vers fruit.
  • Vers fruit.
  • Cake popsicles : smaken: vanille, chocolade,vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet.
  • Cake pop: smaken: vanille, chocolade, vanille met chocolade stukjes, speculoos, red velvet.
  • Studentenhaver.
  • Bokkepootbolletje.
  • Macaron (2 stuks) vanille, chocolade, salted caramel, pistache, citroen, framboos.

Prijs van dessertbuffetten:

Vanaf 3 stuks per persoon en vanaf 10 personen.

(meerdere stuks per persoon kan ook)

3 stuks: 7 euro

4 stuks: 9 euro

5 stuks: 11 euro

Voorbeeld: je bestelt voor 10 personen 3 stuks per persoon bedraagt dit 70 euro voor 30 gebakjes.