Patisserie

De taartjes zijn vanaf 8 personen tot…

1 persoonsgebakjes zijn ook mogelijk, vraag me even wat je wenst.

Wenst u een buffetje kijk je even bij mijn dessertbuffetten.

  • Frambozen bavarois taart.   = 34 euro( 8 personen)
  • Miserable.  = 32 euro ( 8 personen)
  • Javanais.  = 32 euro ( 8 personen.)
  • Frambozenschuim taart: bodem zanddeeg , vanille biscuit met frisse roomkaasmousse vergezelt van frambozen,afgewerkt met gebrande merengue en verse frambozen              = 34 euro (8 personen)
  • Bladerdeeg fruittaart: bladerdeeg gevuld met banketbakkerscreme en afgewerkt met vers fruit = 32 euro (8 personen)
  • Bladerdeeg aardbeientaart: bladerdeeg gevuld met banketbakkerscreme en afgewerkt met verse aardbeien (april-nov.))  = 32 euro (8 personen)
  • Frangipanne: bladerdeeg gevuld met een bodemtje abrikozenconfituur en gevuld met  frangipanne= 32 euro (8 personen)
  • Frangipanne peer: bladerdeeg gevuld met een bodemtje abrikozenconfituur en gevuld met  frangipanne vergezelt van peren. =32 euro ( 8 personen)
  • Appel-kaneel kruimeltaart: bladerdeeg gevuld met appels vergezelt van kaneel en bedekt met kruimeldeeg.= 32 euro (8 personen)
  • Chocolademousse bombe met peren: crunchy bodem, chocolade biscuit, peertjes en chocolademousse  afgewerkt met een chocoladespiegel. = 34 euro (8 personen)
  • Chocolademousse taart: crunchy bodem,chocolade biscuit, chocolademousse afgewerkt met een chocoladespiegel = 34 euro (8 personen)
  • Cheesecake citroen afgewerkt met lemon curd  = 32 euro (8 personen)
  • Cheesecake met aardbeien. (april-nov.) = 32 euro (8 personen)
  • Cheesecake met oreo.  = 32 euro (8 personen)
  • cheesecake speculoos= 32 euro (8 personen)
  • Tartelette aardbei: zanddeeg gevuld met banketbakkerscreme en afgewerkt met verse aardbeien (april-nov.)  = 32 euro (8 personen)
  • Tartelette framboos: zandeeg gevuld met banketbakkerscreme en afgewerkt met verse frambozen (seizoen)  = 32 euro (8personen)
  • Tartelette noten-karamel: zanddeeg gevuld met een mengeling van noten en caramel.  = 32 euro (8 personen)
  • Tartelette citroen-merenque: zanddeg gevuld met lemon curd en afgewerkt met gebrande merenque  = 32 euro (8 personen)
  • Tartelette chocolade: zanddeeg gevuld met chocoladecreme en afgewerkt met een klodder slagroom en chocoladeschaafsel. = 32 euro( 8 personen)
  • Tartelette salted caramel: zanddeeg gevuld met gezouten caramel  = 32 euro (8 personen)
  • Tartelette fruit: zanddeeg gevuld met banketbakkerscreme en afgewerkt met een waaier aan fruit  = 32 euro (8 personen)
  • Granny smith taart: zanddeeg gevuld met amandelcreme, frangipanne vergezelt van granny smith appels en een vleugje kaneel= 32 euro (8 personen)
  • Bosbessenkruimeltaart: zanddeeg gevuld met amandelcreme vergezelt van bosbessen en bedekt met kruimeldeeg= 32 euro (8 personen)
  • Biscuit met slagroom afgewerkt met fruit.   = 32 euro (8 personen)
  • Biscuit met aardbeienmousse en afgewerkt met aardbeien. (april-nov.)  = 34euro( 8 personen)
  • Biscuit met frambozenmousse en afgewerkt met frambozen.  = 34 euro (8 personen)
    • Saint-honoré: bladerdeeg gevuld met banketbakkerscreme ,soesjes met banketbakkerscreme met een topping van chocolade  = 32 euro (8 personen)
        Tartelette fruit
        chocolademousse taart
        tartelette citroen merengue
        frambozenschuimtaart
        frangipanne peer
        biscuit fruit
        tartelette caramel
        granny smith taart